KONCERTER

STRIKKEensemblet spiller strikkekoncerter! Voksne i alle aldre samler sig i lokale strikke- og nørklegrupper overalt i Danmark. Til det publikum, kirkernes håndarbejdsgrupper og alle ikke-nørklende koncertgængere har Jesper Vinther Petersen (harmonika), Kai Stensgaard (vibrafon og percussion) og jeg (div. blæs) skabt en koncert fyldt med musikalske nørklerier.

ExpandingCanvas er fra enhver vinkel et stærkt og nytænkt koncertkoncept.
Billedkunstner Karen T og jeg har (2014) sammen skabt og udforsket billedkunst-cert-begrebet. Karen er trådt ud af ensemblet til fordel for andre projekter – og ExpandingCanvas er nu et kunstnerfællesskab mellem musikerne Kai Stensgaard, Tine K. Skau, billedkunstnerne Karsten Auerbach og Indigo Richards. Vi spiller i kirker, kommuner, kunstmuseer og for erhvervslivet. JULEEVANGELIET, PÅSKEEVANGELIET og PINSEfortællinger.

Harald Blåtands Tid er en meget underholdende koncert med percussionist Kai Stensgaard, Vi spiller historisk musik fra mange århundreder i ensemblet Skramle & Blæsekonen. På koncerten spiller vi musik med fuld skrue fra vikingetid til nutid – med kendte, gamle og glemte instrumenter og de melodier, der hører til. Fokus er på overgangstiden fra hedenskab til kristendom og stykket Palisademanifestet (bestillingsværk fra Nationalmuseet/Kongernes Jelling) indgår i koncerten.

Salmer på Keltisk m. Lisa Balle på akkordeon er salmer, der møder den keltiske musiktradition – en stærk koncert.

Green Pipes m. organist Carl-Aage Eliasson på kirkeorgel & mig på blokfløjter, whistles, elody (elektrisk blokfløjte) og guitarpedaler. Green Pipes er orgel- og fløjtemagi der byder kirkerummet op til dans. Melodier, der spænder hvælvinger. Instrumental virtuos vildskab, der blæser støvet ud af piberne!

 Vanillah er musik med inciterende rytmer fra Dér Hvor Peberet Gror – altså i høj grad De Varme Lande. Harmonikaspiller Ib Buchholz og vibrafonspiller Kai Stensgaard er ankermænd. Jeg drysser fløjtestøv med vaniljesmag ud fra stormasten, når den musikalske luksusliner stævner ud.

Flauti Con Amore. Blokfløjtekvartet med “con amore” på klang, repertoire og spilleglæde! Vi har absolut ingen berøringsangst ifht repertoire og spiller lige præcis det, vi har lyst til. Vi har flere et specielle højtids- og årstidsprogrammer og bygger gerne temakoncerter op. Vi har også et program, hvor organisten kan være kammermusiker – så er vi rigtig mange Con Amore-blæsere! 

Korsbæk Musikkapel er en trio skabt med afsæt i (og kærlighed for) musikken fra Lise Nørgaards Matador-serie. Der er Leo Mathisen, Fats Waller, Brahms, Beethoven og fællesviser med brask og bram på programmet. Så har kirken et publikum, der vil synge med og lytte til et genhør med dette stykke Danmarkshistorie – så er det Hans Christian/Carl-Aage Eliasson, Tjener Boldt/Kai Stensgaard og Maude, I skal have fat i.

 SOLOKONCERTER på anfordring. Spørg!