Flauti Con Amore

Flauti Con Amore er en blokfløjtekvartet født af uudslukkelig kærlighed til instrumentet og musikken. Vi spiller lige fra hjertet og kun fra hjertet: Con Amore!

Flauti Con Amore er fire fynske blokfløjtenister, mindst 30 blokfløjter i alle størrelser, repertoire fra 5 århundreder og kontinuerlig flirt med musik, der ikke normalt forbindes med blokfløjter. Vi spiller kendt, overraskende, ny  og gammel musik. Såvel barok- og renæssance-komponisterne som musik fra alle andre genrer og stilperioder. Som kvartet er vi ekstremt nysgerrige og har oparbejdet et kæmpestort repertoire. Heldigvis er vores programudvalg utrætteligt kritisk og har knivskarpt fokus på ensemblets særlige kendemærke: Konceptkoncerter: 

PÅSKEkoncerten følger Den Stille Uges begivenheder.  JULEkoncerten er et musikalsk juletræ pyntet med såvel gamle arvestykker som kitchede nyanskaffelser. SOMMERkoncerten er en tur med den musikalske picnic-kurv, hvor de klassiske retter er spiced op med inciterende rytmer fra ferier under fremmede himmelstrøg. HØSTkoncerten er ved at danne sig – her lader vi lige nu Vivaldi møde skotsk barokmusik, irske jigs og danske høstklassikere.     

Clash & Combi-koncert: Ensemblet har erhvervet en samling af historiske instrumenter fra den danske blokfløjtebygger Ture Bergstrøm. De tilføjer tydeligt hørbar autencitet til kvartettens tidlige repertoire. Dermed har vi mulighed for at kombinere ny og gammel musik med størst musik kontrast. Flauti Con Amore kaster sig nemlig med stor begejstring over nutidige værker, og i denne koncert kan vi give publikum en oplevelse for både ører og øjne, når renæssancen møder de ikonisk firkantede Paetzold-blokfløjters avantgardeunivers. Tilmed er koncert-tøjet syet efter historisk forlæg: 4 Ave Maria-spillende renæssance-nonner (MARIÆ MATRONAE) bliver undervejs forvandlet med det vildeste avangarde-print!

Til organister med lyst til at spille med har vi sat en koncert sammen med 4 fællesværker – skriv, ring, hør nærmere, få noderne! Nodeeksempler herunder.

Clash & Combi-koncert

MARIÆ MATRONAE

Honorar: 9.200 kr. + kørsel

Jeanett Astrup von Thimm: Udd. fra DFM i 2015/Nicolaj Ronimus. Aktiv i flere ensembler. Underviser i forskellige musikskoler.

Elisabeth Koch: Udd. fra DKDM i 1988/Eva Legene. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Udd. organist i 1990. Arbejder som organist i folkekirken.

Kirsten Buskbjerg Lübker: Udd. fra DFM i 1998/Dan Laurin. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Begyndte at spille orgel i 2007. Arbejder i dag som organist i folkekirken.

Tine K. Skau: Udd. fra DFM 1983-90/Dan Laurin. Omfattende koncert- og ensemblevirksomhed. Multiinstrumentalist, musikdramatiker og komponist.