Flauti Con Amore

Flauti Con Amore er en blokfløjtekvartet født af uudslukkelig kærlighed til instrumentet og musikken. Vi spiller lige fra hjertet og kun fra hjertet: Con Amore!

Flauti Con Amore er fire fynske blokfløjtenister, 20 blokfløjter i alle størrelser, repertoire fra 5 århundreder og kontinuerlig flirt med musik, der ikke normalt forbindes med blokfløjter.

Ensemblet spiller koncerter med kendt, overraskende, ny  og gammel musik. Repertoiret rummer selvfølgelig barok- og renaissance-komponisterne men i lige så høj grad musik fra andre genrer og stilperioder.

Til organister med lyst til at spille med har vi sat en koncert sammen med 4 fællesværker – skriv, ring, hør nærmere, få noderne! Det er SÅ god musik at spille sammen. Vi har fællesprøve på koncertdagenNodeeksempler herunder.

Flauti Con Amore har et særligt påskeprogram bygget op omkring musik til Den Stille Uge: Pergolesi, Pachelbel, Händel, C. Franck mfl.

Jeanett Astrup von Thimm, Tine K. Skau, Kirsten Buskbjerg Lübker og Elisabeth Koch

Honorar: 9.200 kr. + kørsel

Jeanett Astrup von Thimm: Udd. fra DFM i 2015/Nicolaj Ronimus. Aktiv i flere ensembler. Underviser i forskellige musikskoler.

Elisabeth Koch: Udd. fra DKDM i 1988/Eva Legene. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Udd. organist i 1990. Arbejder som organist i folkekirken.

Kirsten Buskbjerg Lübker: Udd. fra DFM i 1998/Dan Laurin. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Begyndte at spille orgel i 2007. Arbejder i dag som organist i folkekirken.

Tine K. Skau: Udd. fra DFM 1983-90/Dan Laurin. Omfattende koncert- og ensemblevirksomhed. Multiinstrumentalist, musikdramatiker og komponist.