STRIKKEensemblet

Et musikkoncept til strikkelfestivalarrangører,  håndarbejdsmessearrangører og entreprenører, der sætter events op med håndarbejde i fokus.  En koncert for et nyt segment af lokale koncert- og kirkegængere, et ganske særligt tilbud til kirkens håndarbejdsgruppe og en koncert der favner alle uanset medbragt håndarbejde.
Der skyder strikke, hækle- og nørklegrupper op overalt. Håndarbejde er blevet in blandt voksne i alle aldre og man kan finde de mennesker, der deltager i de lokale grupper via facebookopslag og god gammeldags plakatannoncering ved lokale handlende.
Kirkernes nørklegrupper leverer et stort stykke arbejde og jeg tænker, at en koncert, med håndarbejdet i centrum OGSÅ er en fin lejlighed til at påskønne deres arbejde.
Publikum har deres håndarbejde med til koncerten. En strikkekoncert foregår i en atmosfære af befordrende fredsommelig arbejdsomhed – en koncentration, som det ganske enkelt er en ren fornøjelse at musicere i – og som uden problemer inkluderer de publikummer, der møder uden håndarbejder.

Vi har strikket et program sammen med titler som: Femskaft, Handpan Knittin´ Song, Mormors Tæppe, Mellemværket m.fl.

STRIKKEensemblet:
Tine K. Skau: fløjter mm
Jesper Vinther Petersen: harmonika
Kai Stensgaard: vibrafon og percussion

Vi har idéer og erfaringer omkring både annoncering af og rammer for koncerten. Hør om, hvordan I når de lokale strikkeklubber, og hvordan I bruger Facebook. Det hele bliver samlet under PRESSE, som du finder i menuen. Scroll til STRIKKEensemblet.

Honorar: kr. 9.000 + kørsel