STRIKKEensemblet

Et musikkoncept til strikkelfestivalarrangører,  håndarbejdsmessearrangører og entreprenører, der sætter events op med håndarbejde i fokus. 

En koncert for et nyt segment af lokale koncert- og kirkegængere, et ganske særligt tilbud til kirkens håndarbejdsgruppe og en koncert der favner alle uanset medbragt håndarbejde.
Der skyder strikke, hækle- og nørklegrupper op overalt. Håndarbejde er blevet in blandt voksne i alle aldre og man kan finde de mennesker, der deltager i de lokale grupper via facebookopslag og god gammeldags plakatannoncering ved lokale handlende.
Kirkernes nørklegrupper leverer et stort stykke arbejde og jeg tænker, at en koncert, med håndarbejdet i centrum OGSÅ er en fin lejlighed til at påskønne deres arbejde. Ensemblet har et “vandre-håndarbejde” med, som publikum har strikket og hæklet på, siden vi begyndte at spille strikkekoncerter. Et snørklet og nørklet meterlangt vidnesbyrd om gode oplevelser på tværs af Danmark.
Publikum har også deres eget håndarbejde med til koncerten, der dermed forsegles i en atmosfære af fælles arbejdsomhed. Programmet er bygget om med musikhistorierne Mormors Tæppe og Mellemværket/Farmors Cigar OG musik fra forskellige verdensdele, der introduceres med fortællinger om egns-specifikt håndarbejde.

STRIKKEensemblet:
Tine K. Skau: fløjter mm
Jesper Vinther Petersen: harmonika
Kai Stensgaard: vibrafon og percussion

Vi har idéer og erfaringer omkring både annoncering af og rammer for koncerten. Hør om, hvordan I når de lokale strikkeklubber, og hvordan I bruger Facebook. Det hele bliver samlet under PRESSE, som du finder i menuen. Scroll til STRIKKEensemblet.

Honorar: kr. 9.000 + kørsel

STRIKKEensemblet:
Tine K. Skau: fløjter mm
Jesper Vinther Petersen: harmonika
Kai Stensgaard: vibrafon og percussion