Green Pipes

En kirkekoncert hvor rammerne for orglets håndtering sprænges i mødet med fløjterne og den keltiske musik. Airs – smukke og vemodige melodier, der har så højt til himlen, at det dynamiske spænd er uendeligt! Jigs, reels og polkaer med så megen vildskab, at det orgel de byder op til dans får pustet piberne ud! Da både blokfløjter/whistles og orgelet grundlæggende er luftaktiverede piber, bliver instrumenterne en forlængelse af hinanden. En forlængelse, der sprænger rammerne for den keltiske musik og gør den større, inderligere. Stærkere.

Musikken er utæmmelig og danser for fuldt udtræk i Green Pipes. Vi ser frem til at slippe vildskab og inderlighed løs i de danske orgler.

Organist Carl-Aage Eliasson har organisteksamen fra Vestjysk Musikkonservatorium, solisteksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland. Seneste embede er Thomas Kingo Kirke, Odense (2009-2015). I denne sammenhæng er det absolut ikke uvæsentligt, at CAE i mere end 25 har akkompagneret og turneret med sangeren Trine Gadeberg og dermed kender den såkaldt rytmiske musik og dens virkemidler. Denne erfaring, kombineret med et massivt spillemæssigt overskud giver Green Pipes koncert højde, drøjde og dybde!

Tine K. Skau spiller whistles, blokfløjter, elody (elektrisk blokfløjte) og guitarpedaler. Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og har omfattende turne- og ensemblevirksomhed. Når små fløjter tager livtag med instrumenternes dronning, så skal det gøres med en stålsat spillestil og en klar bevidsthed om, hvad det er fløjterne kan fremfor orglet. Hvor orglet har en statisk dynamik kan fløjterne bøje tonerne og få dem til at sprælle af liv.

BOOKING: Tine K. Skau, mail@tinekskau.dk, 41461795

Honorar: 7.500 kr. + kørsel