Salmer på Caribisk

Koncert eller musikgudstjeneste med “rom” til kirkekaffen!

“Et Spændende, underholdende, vedkommende, forstandigt, respektfuldt, charmerende og kærligt pust fra De dansk Vestindiske Øer til Folkekirkens højmesse. Vi lod orgelet hvile ved en højmesse, og lod Tine Skau på diverse fløjter og Kaj Stensgaard på rytmiske instrumenter udgøre salme- og musikledsagelsen. Hvordan gik det? Det gik overmåde godt. De to har både respekt for den danske højmesses særpræg og giver den samtidig et vitaminindsprøjt som i det ene øjeblik overrasker i det næste øjeblik føjer sig smukt ind i kirkerummet. De to har sat sig for at blande danske tradition med den latinamerikanske – og det lykkedes til fuld. Efter gudstjenesten fik vi ”Rom til kaffen” (en grundig kirkemusikalsk information). Det hele blev udført i professionel og munter stil.  Jeg kan på det varmeste anbefale oplevelsen til andre.”
Carsten Olav Christensen, Tornbjerg kirke

MUSIKGUDSTJENESTE med et autentisk Dansk Vestindisk aftryk
Tine og Kai Stensgaard har været på St.Croix og udforsket den kirkelige musikkultur.
En kultur der rummer både gamle (for danskere kendte) salmemelodier, gospels, spirituals, polkaagtige melodier og salmer fra engelske og hollandske salmebøger.
Musikledsagelsen er festlig, inderlig og inciterende: Calypso, reggae, salsa, quelpe, polka, gospel og spirituals.
Det giver et helt særligt strejf af sol, vand og bevægelse i gudstjenesten.
Vi har med steeldrum, percussion, marimba, blokfløjter, sopransax, altsax og whistles overført sol og varme til et udvalg af de danske salmer: Måne og sol, Hil dig frelser og forsoner, Spænd over os dit himmelsegl, Du kom til vor runde jord, Du som har tændt, Lover den Herre, Den signede dag, Du satte dig selv i de nederstes sted m.fl. (se repertoire nedenfor)

Er der kirkekaffe bagefter, og har I lyst til at få beretninger fra De Dansk Vestindiske Øer og smagsprøver på den autentiske musik?
Det er det, vi kalder Rom til Kaffen!

SALMEVALGSLISTE TIL KIRKEN

Tine K.Skau: blæs
Kai Stensgaard: steeldrum, marimba og percussion.

Pris: Vejledende 6000 kr. + kørsel og opad – det afhænger af opgaven, så det finder vi ud af sammen.

BOOKING: Tine K. Skau, mobil 41461795 eller mail@tinekskau.dk