HÅB, DÅB & HELLIGÅND

Er en musikforestilling fra TRIOfabulas ENGLE & Et Barn Er Født-team – harmonikaspiller Maren Hallberg Larsen, klarinettist Anja Præst og blokfløjtist Tine K. Skau.

HÅB, DÅB & HELLIGÅND er tredelt. Første del fortæller om Noah og duen. Anden del om duen, der kommer fra himlen ved Jesu dåb. Tredje del om helligåndens komme og pinsen i Jerusalem.

Forestillingen er først og fremmest en musikforestilling med både lag af salmer, kendte klassikere og vores egne kompositioner. Musikken understøtter fortællingerne, bringer dem videre. Musikken giver det, der er svært forståeligt, en extra stemme. Vi har forskellige performative knapper og interaktion med publikum “at skrue på”. Både med tekst og musiklag – og således kan vi spille tilpassede forestillinger for både de 0-3årige, børnehavebørn, indskoling og 3-5.årgang.

Vi har prøveplan fordelt over 2024 og premiere primo september.
Forestillingen er forudbooket hen over efteråret og ind i 2025, og vi glæder os over hvert eneste engagement! Tak til kirkerne for den overvældende forhåndsinteresse!

Maren Hallberg Larsen: Harmonika, skeer, ukulele, blokfløjte, krage og fortæller.
Anja Præst: Klarinet, basklarinet, blokfløjte, ukulele, due og fortæller.
Tine K. Skau: Blokfløjter, blæs, ukulele, Johannes Døberen og fortæller.

Honorar: 9.300kr/spiller hele året/0-3år, 3-6år, indskoling og 3.-5.klasse, skole- institutions- og familiearrangementer.

Billedet på “indgangsknappen” er et udsnit af et større maleri af Indigo Richards – og bringes med kunstnerens tilladelse.