DAVID – superhelt i krig og kærlighed

DAVIDforestillingen spiller sidste gang d. 2.juni 2022 i Bramming Kirke.

DAVIDforestillingen er musikhistorisk snydt ud af næsen på middelalderens mysteriespil og liturgiske spil, der var mere eller mindre musikdramatiske iscenesættelser af centrale beretninger fra bibelen. Disse iscenesættelser var lige ud ad landevejen, der blev ikke taget politisk eller historisk korrekt stilling til indholdet – tableauet og følelsen var det centrale. Jeg har valgt en række scener ud fra beretningen om David, spundet dem ind i det keltiske musikunivers, melodier og tekster ifbm. Salmernes Bog samt nye kompositioner – og samlet det hele med en nutidig, enkel, instrumentbaseret scenografi.

Vi følger David fra udvælgelsen til israelitternes kommende konge – gennem et langt liv i krig, kærlighed og venskab – til den dag han salver sin egen søn Salomon som tronfølger. Publikum skal møde profeten Samuel, Davids brødre, sure Kong Saul, Goliath og de grumme filistre, vennen Jonathan, historiefortælleren der giver baggrundsviden, alle Davids hustruer og den elskede Batsebah.

DAVID er mere end et eventyr om en hyrdedreng der bliver konge.

DAVID er historien om et menneske, der konstant lever på knivsæggen mellem hybris og nemesis.

DAVIDs crew:

David: Lisa Balle på akkordeon, harpe og vokal.

Saul, Samuel, Jonathan, Goliat, Batsebah og mange flere: musikperformer Tine K. Skau på blokfløjter, whistles, klokker, basharmonika, vokal mm.

Idé, manus, musik, scenografi og instruktion: Tine K. Skau 2008-9.

Varighed: ca. 35 min.

DAVID anbefales som familieforestilling, prædikenled i gudstjenesten og for børn fra 5 år

DAVID turnerer hele året, overalt i landet

Pris kr. 7.500 + kørsel og evt. bro.

BOOKING: Tine K. Skau, mobil 41461795 eller mail@tinekskau.dk