NOAHS ARK

En engel synger – men der er ingen der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren.
Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund.
Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får kvisten, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange mange tak. Mange mange mange TAK!.

De fleste kender historien om Noahs Ark, men i TRIOfabulas hænder får historien en ekstra dimension. Forestillingen er udviklet over en årrække, og da målgruppen kræver den største varsomhed i formidlingssituationen er det non-verbale efterhånden blevet skærpet mere og mere. NOAHS ARK er spillet mere end 500 gange i hele landet, og vi er stolte af stadig at kunne tilføre denne smukke centrale beretning en ny og tættere dimension af forståelse.

Musikken til NOAHS ARK er bl.a fra Schuberts „Erlkönig“, Mozarts „Tryllefløjten“, Bizets „Carmen“, Wagners „Traüme“, Rossinis „Katteduet“ samt flere salmer og folkemusik.
Medvirkende: TRIOfabulaensemblet Tine K. Skau, Guy Moscoso, Kristine Eiler Ernst

NOAHS ARK spiller hele året for alle fra 0 år og er velegnet som såvel arrangement for dagplejebørn/børnehavebørn/skolebørn som familiearrangementer.
Varighed ca. 35 minutter. Pris kr. 9.300 kr. + kørsel og evt. bro, 

Om Noahs Ark i 0-3års-udgaven:
“Tak for en super forestilling for vores vuggestuebørn. At spille teater og musik for så små børn kræver stort talent for kunstens mestring. Det har I alle tre. I tryllebinder de små med jeres mimik, jeres rene klare stemmer, jeres blide musik og jeres fine farvestrålende kostumer og rekvisitter. I vælger at være der 100 % fra starten og lade børnene lære jer lidt at kende inden stykket starter. Det virker godt og giver ro. Dyrene, som skal om bord på Noas Ark, var placeret rundt omkring, så børnene kunne følge dem og kigge på dem undervejs. Jeres fortælleform med mange gentagelser var god til de små. De kom hurtigt med og vidste, hvornår der skulle klappes og synges og lyttes.  Forestillingens længde var lige tilpas. Mere end en halv times tid kan så små børn ikke holde koncentrationen. Efter forestillingen fik børnene lov at se nærmere på dyr, instrumenter og aktører – det var super. Jeg kan varmt anbefale forestillingen som pirrer sanserne selv for de helt små.”
Hanne-Dorthe Frimodt, Leder, Gummerup Vuggestue

BOOKING: Tine K. Skau, 4146 1795, mail@tinekskau.dk