KONCERTER

STRIKKEensemblet spiller strikkekoncerter! Voksne i alle aldre samler sig i lokale strikke- og nørklegrupper overalt i Danmark. Til det publikum, kirkernes håndarbejdsgrupper og alle ikke-nørklende koncertgængere har Jesper Vinther Petersen (harmonika), Kai Stensgaard (vibrafon og percussion) og jeg (div. blæs) skabt en koncert fyldt med musikalske nørklerier.

ExpandingCanvas er fra enhver vinkel et stærkt og nytænkt koncertkoncept.
Billedkunstner Karen T og jeg har sammen skabt og udforsket billedkunst-cert-begrebet. Vi spiller i kirker, kommuner, kunstmuseer og for erhvervslivet. Kai Stensgaard er fast tilknyttet ensemblet som musiker og komponist og sammen turnerer vi med JULEEVANGELIET og PÅSKEEVANGELIET.

HALFDANensemblet: Frey Klarskov på vokal, guitar og harmonika & mig på whistles, blokfløjter og div. er Halfdan Rasmussens vidunderlige, firnurlige poesi sat på nye toner efter tilladelse af HRs arvinger.

Salmer på Keltisk m. Lisa Balle på akkordeon er salmer, der møder den keltiske musiktradition – en stærk koncert.

Green Pipes m. organist Carl-Aage Eliasson på kirkeorgel & mig på blokfløjter, whistles, elody (elektrisk blokfløjte) og guitarpedaler. Green Pipes er orgel- og fløjtemagi der byder kirkerummet op til dans. Melodier, der spænder hvælvinger. Instrumental virtuos vildskab, der blæser støvet ud af piberne!

SOLOKONCERT med titlen LIVSMOD er en rejse med musikalske portrætter. Et rigt program med blokfløjter, whistles, loopkompositioner og flere blæseinstrumenter. Det absolut bedste fra mine musikalske verdner.

King Arthur Electric er et middelalderband med strøm på. Musikken er autentisk medio til sen europæisk middelalder. Kai Stensgaard på stokkespil, samplepad og percussion, Carsten Sindvald på EWI. Tine K. Skau på elody (elektrisk blokfløjte).

Flauti Con Amore. Blokfløjtekvartet med “con amore” på klang, repertoire og spilleglæde! Vi har absolut ingen berøringsangst ifht repertoire og spiller lige præcis det, vi har lyst til.