Flauti Con Amore

Flauti Con Amore er en blokfløjtekvartet født af uudslukkelig kærlighed til instrumentet og musikken. Vi spiller lige fra hjertet og kun fra hjertet: Con Amore!

Flauti Con Amore er fire fynske blokfløjtenister, 20 blokfløjter i alle størrelser, repertoire fra 5 århundreder og kontinuerlig flirt med musik, der ikke normalt forbindes med blokfløjter.

Ensemblet spiller koncerter med kendt, overraskende, ny  og gammel musik. Repertoiret rummer selvfølgelig barok- og renaissance-komponisterne men i lige så høj grad musik fra andre genrer og stilperioder.

Til organister med lyst til at spille med har vi sat en koncert sammen med 4 fællesværker – skriv, ring, hør nærmere, få noderne! Det er SÅ god musik at spille sammen. Vi har fællesprøve på koncertdagenNodeeksempler herunder.

Påskeprogram bygget op omkring musik til Den Stille Uge: Pergolesi, Pachelbel, Händel, C. Franck mfl.

Jeanett Astrup von Thimm, Tine K. Skau, Kirsten Buskbjerg Lübker og Elisabeth Koch

Honorar: 8.800 kr. + kørsel

Jeanett Astrup von Thimm: Udd. fra DFM i 2015/Nicolaj Ronimus. Aktiv i flere ensembler. Underviser i forskellige musikskoler.

Elisabeth Koch: Udd. fra DKDM i 1988/Eva Legene. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Udd. organist i 1990. Arbejder som organist i folkekirken.

Kirsten Buskbjerg Lübker: Udd. fra DFM i 1998/Dan Laurin. Koncertaktivitet i fskl. ensembler. Begyndte at spille orgel i 2007. Arbejder i dag som organist i folkekirken.

Tine K. Skau: Udd. fra DFM 1983-90/Dan Laurin. Omfattende koncert- og ensemblevirksomhed. Multiinstrumentalist, musikdramatiker og komponist.